
test
21 Μαρτίου 2022
Formula Student & ART Racing Team
29 Μαρτίου 2022Porsche Carrera Cup DE 2022

Το 2022 είναι μια εξαιρετική χρονιά για την PRT Motorsport, επεκτείνοντας την δυναμική της και στους αγώνες αυτοκινήτου, έχουμε την χαρά να ανακοινώσουμε ότι ο Team Manager της PRT Motorsport, Γιώργος Πολυχρονίδης θα αναλάβει το management του οδηγού αγώνων Ariel Levi και θα λάβουν μέρος στο Porsche Carrera Cup 2022 DE (με αυτοκίνητα Porsche 911 GT3).
O Ariel Levi είναι 21 ετών και έχει γεννηθεί στο Ισραήλ, ξεκίνησε αγωνιστικά το 2014 συμμετέχοντας σε αγώνες καρτ στην Ελλάδα. Η εξέλιξη του ήταν τάχιστη και σύντομα έλαβε μέρος σε αγώνες του Ιταλικού Πρωταθλήματος και το 2017 με προπονητή τον Γιώργο Πολυχρονίδη έλαβε μέρος σε 18 αγώνες συμπεριλαμβανομένου του Πανευρωπαϊκού και Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Kart με τις κορυφαίες ομάδες στον χώρο του καρτ WARD Racing & CPB Racing Team by Sodikart. Αφού τελείωσε την στρατιωτική του θητεία ο Ariel Levi, επιστρέφει στην Ευρώπη υπογράφοντας συμβόλαιο με την Huber Racing Team συμμετέχοντας σε 8 διπλούς αγώνες του Porsche Carrera Cup DE. Παράλληλα ο Ariel θα είναι ένας από τους 21 εκπρόσωπους του Porsche Motorsport Junior Programme για το 2022. Ο νικητής του προγράμματος θα λάβει χορηγία για το Porsche Mobile1 Super Cup 2023.
Σε όλη αυτή την προσπάθεια θα είναι δίπλα του ο Γιώργος Πολυχρονίδης. Όμως η ελληνική παρουσία στο γερμανικό Porsche Carrera Cup δεν σταματάει εδώ. Χορηγός του Ariel είναι η ελληνική εταιρία Ubitech.
UBITECH a leading, highly innovative software house.
