Η ΕΤΑΙΡΙΑ

 

 

H PRT Motorsport εδρεύει στον Ασπρόπυργο σε ιδιόκτητο χώρο από το 2000. Είναι πολυσύνθετη / διαδραστική εταιρία που δραστηριοποιείται στο χώρο του καρτ. Οι οίκοι που εκπροσωπεί η εταιρία στην Ελλάδα είναι οι: ΟΤΚ Kart Group, Tony Kart, Sodikart, Vortex, Righetti Ridolfi, Lucky Design, ΑΙΜ, X-Ramic, ELF Lubricants, OMP Racing.


Η PRT Motorsport προμηθευει στην ελληνική αγορά επαγγελματικά ενοικιαζόμενα καρτ για επαγγελματίες αλλά και αγωνιστικά καρτ για ιδιώτες.

Εκτός από την εμπλοκή της εταιρίας με τις εμπορικές δραστηριότητες, η PRT Motorsport έχει δημιουργήσει μια αγωνιστική ομάδα καρτ που κάθε χρόνο ανανεώνεται. Στόχος της είναι η συμμετοχή σε εθνικούς αλλά και σε διεθνής αγώνες καρτ. Η πολύχρονη πείρα και ο μεγάλος αριθμός επιτυχιών της ομάδας την καθιστά ως την πιο αξιόπιστη και αποδοτική αγωνιστική ομάδα στο χώρο του Ελληνικό καρτ, με παράλληλη αναγνώριση και εκτός συνόρων. Αποτέλεσμα αυτού είναι οι διεθνείς αγωνιστικές επιτυχίες της αγωνιστικής ομάδας PRT Motorsport, έχοντας κατακτήσει διεθνείς τίτλους αλλά και φιλοξενώντας ξένους οδηγούς στο Ελληνικό Πρωτάθλημα Καρτ.

Represented Companies

tonykart
SODI
ROTAX
OTK
OMP
ITAKA
IAME
ELF
DURO
BELL
2T3
XERAMIC

ΕΤΑΙΡΙΑ – Αντιπροσωπεία Καρτ PRT Motorsport | PRT.GR