ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΚΑΡΤ

Η αγωνιστική ομάδα καρτ PRT Motorsport, υπό την επίβλεψη του Team Manager Γιώργου Πολυχρονίδη και των έμπειρων οδηγών του 'Ακη Βασιλέρη & Φίλιππο Καλέση, υποστηρίζει οδηγούς αγώνων καρτ από το πρώτο στάδιο της αγωνιστικής τους καριέρας. Στόχος της ομάδας είναι να δημιουργεί οδηγούς με προοπτική εξέλιξης σε πανελλήνιο και διεθνές επίπεδο στο χώρο του μηχανοκίνητου αθλητισμού.

H αγωνιστική ομάδα καρτ, PRT Motorsport με την πολύχρονη πείρα της στο χώρο του καρτ, εντός και εκτός Ελληνικών συνόρων έχει καταφέρει να πρωταγωνιστεί τα τελευταία χρόνια στους Ελληνικούς αγώνες καρτ και να έχει συγκεντρώσει Πανελλήνιους, Πανευρωπαϊκούς αλλά και Παγκόσμιους τίτλους.

Η PRT Motorsport προωθεί ένα πρόγραμμα υποστηριξης αγωνιζομένων, για αρχάριους οδηγούς που επιθυμούν να βελτιώσουν τις οδηγικές τους ικανότητες
ή απλά θέλουν να ασχοληθούν με ένα νέο hobby που θα τους κόψει την ανάσα!


ΒΑΣΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Το ημερήσιο πρόγραμμα διαρκεί 2-3 ώρες (ανάλογα το πρόγραμμα της εκάστοτε πίστας που θα επισκέπτεται η ομάδα) και συμπεριλαμβάνει το κόστος της τεχνικής υποστήριξης και την ενοικίαση του εξοπλισμού καρτ* (σασί/κινητήρα). Οι συναντήσεις γίνονται μια φορά την εβδομάδα Τετάρτη, Πέμπτη, Παρασκευή ή Κυριακή και οι οδηγοί έχουν την δυνατότητα ευέλικτης επιλογής ημέρας κάθε εβδομάδα. Εξατομικευμένες μικρές ομάδες οδηγών.

Ο οδηγός υποχρεούται να έχει τον προσωπικό του εξοπλισμό (κράνος, φόρμα, γάντια).

* Τυχόν ζημιές που μπορεί να προκληθούν επιβαρύνουν τον οδηγό.

Για περισσότερες πληροφορίες συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα:

καρτ αγωνιστικο

HOBBY ΚΑΡΤ

Αγωνιστικό Καρτ για εκπαίδευση παιδιών ηλικίας 13 - 16 & Eνηλίκων
mini_kart

ΜΙΝΙ ΚΑΡΤ

Αγωνιστικό Καρτ για εκπαίδευση παιδιών ηλικίας 7 - 12 ετών

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΚΑΡΤ – ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΟΣ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ