ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΚΑΡΤ

Η αγωνιστική ομάδα καρτ PRT Motorsport, υπό την επίβλεψη του Team Manager Γιώργου Πολυχρονίδη και του πολυ-πρωταθλητή  Άκη Βασιλέρη, υποστηρίζει οδηγούς αγώνων καρτ από το πρώτο στάδιο της αγωνιστικής τους καριέρας. Στόχος της ομάδας είναι να δημιουργεί οδηγούς με προοπτική εξέλιξης σε πανελλήνιο και διεθνές επίπεδο στο χώρο του μηχανοκίνητου αθλητισμού.

 

Έτσι η PRT Motorsport δημιούργησε ένα βασικό πρόγραμμα εκπαίδευσης, όπου όλοι μπορούν να παρακολουθήσουν και να πάρουν τις βασικές γνώσεις στην αγωνιστική οδήγηση.

Η PRT Motorsport προωθεί ένα ΝΕΟ πρόγραμμα εκπαίδευσης για αρχάριους οδηγούς που επιθυμούν να βελτιώσουν τις οδηγικές τους ικανότητες
ή απλά θέλουν να ασχοληθούν με ένα νέο hobby που θα τους κόψει την ανάσα!


ΒΑΣΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Το ΝΕΟ πρόγραμμα εκπαίδευσης από την PRT Motorsport ανεβάζει τον πήχη στην εκμάθηση αγωνιστικής οδήγησης. Είναι ένα πρόγραμμα προσαρμοσμένο για αρχάριους οδηγούς κάθε ηλικίας (ενδείκνυται από 8 έτη και άνω) που θέλουν να γνωρίσουν τα βασικά στοιχεία της οδήγησης με απώτερο στόχο την ασφάλεια εντός και εκτός πίστας.

 

 

Το αρχικό μέσο εκπαίδευσης είναι ο καινούργιος επαγγελματικός προσομοιωτής Kart Sim Pro που δίνει στον οδηγό την δυνατότητα της ομαλής μετάβασης από την προσομοίωση στην πίστα. Παράλληλα η προσομοίωση βοηθάει τον εκπαιδευτή να παρακολουθεί, να καθοδηγεί και να διορθώνει άμεσα τον οδηγό. Αυτό διευκολύνει κυρίως τα μικρά παιδιά να εξοικειώνονται με την ταχύτητα και να βελτιώνουν την αντιληπτική τους ικανότητα μέσα από την προσομοίωση.

 


ΚΟΣΤΟΣ

250,00 τον μήνα

Το πρόγραμμα έχει διάρκεια 4 μήνες.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

 • Έχει διάρκεια 16 συνεδρίες : 1 συνεδρία την εβδομάδα (θεωρία και πρακτική) .
  • Παρέχει 12 συνεδρίες στον προσομοιωτή και 4 στην πίστα με αγωνιστικά καρτ της ομάδας.
   • Οι συνεδρίες με τον προσομοιωτή γίνονται στις εγκαταστάσεις της PRT Motorsport. Χώρος 265τμ ενιαίος. Ο χώρος απολυμαίνεται σε τακτά διαστήματα για ιούς COVID-19 από εταιρία απολυμάνσεων, με έγγραφη πιστοποίηση.
    • Τα τμήματα είναι ολιγομελή ( 2 - 3 άτομα).
     • Ο κάθε οδηγός οφείλει να έχει τον προσωπικό του εξοπλισμό ( φόρμα, γάντια, κράνος).

ΤΜΗΜΑΤΑ

| Παιδιά 7- 15 ετών

| Ενήλικες 16+

| Αρχάριοι

| Οδηγοί Αγώνων

Για περισσότερες πληροφορίες συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα:

  καρτ αγωνιστικο

  SENIOR ΚΑΡΤ

  Αγωνιστικό Καρτ για εκπαίδευση παιδιών ηλικίας 13 - 16 & Eνηλίκων
  mini_kart

  ΜΙΝΙ ΚΑΡΤ

  Αγωνιστικό Καρτ για εκπαίδευση παιδιών ηλικίας 7 - 12 ετών

  ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΚΑΡΤ – ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΟΣ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ